Få en lokal håndværker til at forestå montagen

Du kan vælge en lokal håndværker til at forestå montagen af din Scandinavian Steelhouse balkon


Alle Scandinavian Steelhouse altaner/balkoner er opbygget efter vores helt eget unikke samlings- og montageprincip, som gør balkon-montage til en opgave for enhver lokal håndværker (typisk en tømrer).

Montage af Scandinavian Steelhouse balkoner kræver ikke forudgående kendskab til balkon montage - eller fordyrende kranleje. Alt hvad der kræves er stillads eller 'soldater', stiger og værktøjskasse!

Der følger altid en montagevejledning med til hver eneste Scandinavian Steelhouse altan/balkon, som trin for trin beskriver montagen fra start til færdigt resultat.



Ubegrænset rådgivning

Hos Scandinavian Steelhouse får du ubegrænset rådgivning til dit altan/balkon projekt!

Det betyder, at støder du på tvivl og spørgsmål undervejs i montageopgaven, så stiller vi al vores rådgivning og know-how til rådighed for dig - helt og aldeles gratis, naturligvis.

Dette gælder selvfølgelig både privatpersoner og håndværkere, som udfører montage af vores balkoner. Ring på tlf. 55 96 53 98 eller mail til os - så hjælper vi dig videre.

nyd kaffen på en Scandinavian Steelhouse balkon
Valg af balkon

Skal der være plads til to stole og cafébord - eller hele familien, potter og planter?
Læs om valg af den rette altan/balkon

Scandinavian Steelhouse altan og balkon
Fotos

Besøg vores billedgalleri med fotos af de mange Scandinavian Steelhouse balkoner, der er monteret på villaer i hele Danmark.
Se balkon fotos

Scandinavian Steelhouse
Materialer

Se hvad balkonen består af.
Læs mere om materialerne

Ring til os på tlf. 55 96 53 98 eller skriv til os