Altaner til private og erhverv

Ønsker du dig mere udeliv, udsigt, lys og luft? Dette er blot nogle af gevinsterne ved at montere en altan eller balkon på din bolig.

Med en Scandinavian Steelhouse stålaltan er det både hurtigt og nemt at udvide boligen og haven med dette nye rum og hyggekrog under åben himmel. En sådan investering og altanens pris er til at overkomme, mens effekten og udbyttet ikke er til at komme udenom.

Køb din nye altan hos os i dag. Vi tilbyder både altaner til private og erhverv.

Typer af altaner og balkoner

Balkoner på søjler

Større balkoner der understøttes af søjler

Klik og se udvalget

Mindre balkoner

Facademonterede balkoner / altaner

Klik og se udvalget

Franske altaner

Fås som rækværk i stål eller glas.

Klik og se udvalget

Rækværk

Stål- eller glasværn til din terrasse

Klik og se udvalget

Specialfremstillet

Balkon på dine egne mål & ønsker

Klik og se udvalget

Altanløsninger

Gør-de-selv, få din lokale håndværker til at bygge eller lad os levere og montere

Klik og se udvalget

Fremtidens bolig har en altan

Balkoner og altaner bliver stadig mere og mere populære på de danske boliger. Altaner tilføjes i stor stil på både villaer, rækkehuse, sommerhuse og etagebyggeri. Og tendensen er tydelig i både land og by. Er du på udkig efter kvalitetsaltaner til private med fordelagtige altan priser, så er du havnet det rigtige sted.

Hos Balkon.dk er du garanteret flotte altaner til private, der holder mange år ud i fremtiden. Derudover garanterer vi også gode altan priser, og at der ikke opstår stilforvirring mellem din nye altan og din eksisterende villa. Vores balkoners enkle linjer i varmforzinket stål fungerer nemlig perfekt til den danske byggestil. En stålaltan fra Scandinavian Steelhouse går godt i spænd med og matcher alle materialer og stilarter – hvad enten der er tale om mursten, en pudset facade, stråtækt idyl eller moderne arkitektur.

En altan med plads til én, to eller måske 10 personer?

Hvilken altan du skal vælge, afhænger først og fremmest af dine krav og ønsker. Drømmer du om en mindre balkon med plads til to stole og et lille bord, hvor du kan nyde morgenkaffen, eller en tagaltan med plads til grill, spisebord og flere stole? Ønsker du masser af plads til liggestole, udekøkken og gæster, eller er balkonen mest til pynt og måske et sted at lufte dynerne i det fri? Når disse spørgsmål er besvaret, ved du meget mere om, hvad du søger – og så kan jagten på den perfekte altan ellers begynde.

Det er også relevant at overveje, hvad der rent praktisk er plads til på din boligs facade, når der tages hensyn til husets størrelse og evt. eksisterede vinduespartier. Vi har lavet en lille hurtigguide, der beskriver, hvordan du hurtigt finder frem til, hvilken størrelse altan eller balkon, du har plads til på netop din bolig.

Vælg mellem forskellige typer altaner til private

Hos Balkon.dk kan du først og fremmest finde små, facademonterede altaner til private samt balkoner i stilfuldt og elegant design, der ikke optager meget plads, men derimod fornyer og liver enhver facade op. Denne type altan dækker både over helt små modeller, men også de større tagaltaner og klassiske facademonterede altaner til private med plads til fx cafébord og stole.

Du kan derudover også vælge en altan på søjler, der giver mulighed for at opnå en større altan med meget plads. En stålaltan på søjler kan både være buet, firkantet eller formgives præcis, som du ønsker.

Vi har også et stort udvalg af franske altaner, der består af en indadgående altandør afskærmet af et værn i stål, glas eller smedejern. Franske altaner fungerer perfekt som private altaner til lejligheder, førstesalen i villaer eller på andre bygninger, hvor en større balkon eller terrasser ikke er en mulighed.

Få ro, hygge og rum til det hele på balkonen

Flere kvadratmeter står i toppen af ønskelisten i masser af danske hjem, gerne i form af store åbne rum med plads til det hele. Ved køb af en altan opstår der et nyt fokus på husets førstesal, og man får tilmed flere kvadratmeter at boltre sig på – uden al besværet og udgifterne ved at bygge til. Uanset størrelsen, så vil en tagaltan være den ultimative tilføjelse til hjemmet, og en perfekt afslutning af husets tag, gavl eller frontspids. Vores altan priser varierer selvfølgelig alt efter, hvor stor du ønsker din altan osv. Beregn pris på altan eller balkon i vores PDF på vores hjemmeside.

Vores altan priser

Inden de fleste beslutter sig for at erhverve sig en altan, er det selvfølgelig relevant at undersøge, hvad det omtrent vil koste at købe lige præcis den altan, man ønsker. Hos Balkon.dk kan du vælge mellem forskellige altaner til private villaer, der alle varierer i pris.

En facademonteret altan i galvaniseret stål fra Scandinavian Steelhouse kan fås helt ned til 8.995 kr. eksklusiv udgifter til montage, og der findes mange forskellige valgmuligheder og altan priser. Den dyreste af disse er modellen Vegas 2000, der koster 30.995 kr. eksklusiv montage.

Ønsker du at købe en søjleunderstøttet balkon, så ligger altan prisen på disse mellem 48.995 og 125.995 kr. eksklusiv montage. Det er altså en dyrere løsning, der dog kan bidrage med masser af glæde til din bolig hele året rundt. Er du blot på udkig efter en fransk altan, så er prisen kun fra 3.995 til 5.695 kr. eksklusiv montage.

På vores hjemmeside kan du se vores samlede prisliste for altaner til private og beregne pris på altan. Her kan du finde altan priser for lige præcis den altan, du er på udkig efter.

Hent prisliste i PDF

Du kan downloade vores opdaterede prisliste:

Forbind huset og haven med en stålaltan eller balkon

Køb en altan eller balkon og forbind hus og have med en have i to plan. En altan sætter ikke blot fokus på huset, den er også med til at gøre haven og grunden rundt om mere attraktiv og spændende. En balkon med potteplanter, havemøbler og liv giver flere muligheder og udgør på én og samme tid et ekstra rum i villaen samt en ny hyggekrog i haven.

Nyd aftensmaden eller kaffen på balkonen i niveau med trækronerne, og brug den som en markise til at søge skygge for solen på de varme sommerdage. Vil man skabe nem og hurtig adgang mellem husets førstesal og haven, så er det muligt at udstyre balkonen med en trappe ned til haven.

Materialer

Læs mere om de materialer vi benytter til vores altaner og få svar på alle dine øvrige spørgsmål.

Læs mere

En privat altan kan blive din boligs nye, grønne uderum

Ved køb af en privat altan vil du få mulighed for at opleve masser af natur, stemning, lys og højt til loftet. En sidegevinst ved en altan eller balkon er også, at den fungerer som en naturlig forlængelse af det rum, den monteres ud for. Balkonen giver rummet en flot, ny dybdevirkning, og får det til at syne større. Rummet slutter ikke længere ved døren, men fortsætter ud i det blå.

Vi har samlet og besvaret en masse ofte stillede spørgsmål til altaner, altan priser og køb af altan, så du ikke skal være i tvivl om noget angående vores altaner til private. Skulle du stadig brænde inde med et spørgsmål eller to, så er det muligt at give os et kald på +45 55 96 53 98 eller sende en e-mail til mail@balkon.dk. Vi har åbent mandag til torsdag: kl. 7:30 – kl. 16:00 og fredag: kl. 7:30 – 12:30.

Scandinavian Steelhouse altaner og balkoner

Kontakt os nu