Balkon og altan priser

Her findes den samlede liste med priser på altaner og balkoner fra Scandinavian Steelhouse.
Bemærk: Vi har pt. tilbud på visse af modellerne. Se aktuelle priser på disse under punktet 'TILBUD'.

Hent prislisten

Hvad koster en altan?

Her finder du priserne på alle Scandinavian Steelhouses altaner og balkoner – de små og store, de franske og de spanske. De koster alt mellem 3.995 og 125.995 kr. alt efter størrelse og udformning. Læs mere under de enkelte altangrupper.

Stor rund balkon med døre
Stor balkon på hvidt hus

Hvad er inkluderet i prisen?

Priserne foroven er eksklusiv montage, og der er selvfølgelig stor forskel på en fransk altan med rækværk og en stor søjleunderstøttet balkon med værn i glas og 17,8 m2 udendørs plads.

En balkon og en altan er i bund og grund det samme, men for overblikkets skyld skelner vi mellem franske altaner (med rækværk) og balkoner, hvor man kan gå ud og sidde. Her på Balkon.dk kan du bestille balkoner, altaner og rækværk, der er konstrueret således, at du selv kan montere dem med rette vejledning. 

Ønsker du at få en lokal håndværker til at klare montagen, skal prisen for dette lægges til vores priser. Du har også mulighed for at indhente et tilbud gennem os og ét af de montagefirmaer, vi samarbejder med. 

Hvad koster en fransk altan?

Et rækværk foran en døråbning til det fri er en fransk altan, og det kan fås fra 3.995 til 5.695 kr. alt efter bredden. Prisen for franske altaner er lavere end andre altantyper, da de er mindre, nemmere at montere og kræver færre tilladelser.

Vores priser forudsætter, at der allerede er etableret en dør eller dobbeltdør. Hvis udgangspunktet er et vindue, og der først skal bankes væg ned og etableres et dørhul, koster en almindelig fransk altan typisk mellem 40.000 og 65.000 kr.

Hvad koster en spansk altan?

Går man skridtet videre til en typisk spansk altan koster den mellem 50.000-100.000 kr. En spansk altan er større end den franske, da den har en lille afsats eller repos med plads til det mest nødvendige – en lille stol eller et par potteplanter.

Vores version af den spanske altan er den lidt større og buede Daytona 2000, der koster 23.995 kr. eksklusiv montage. Den giver op til 1 meters plads at træde ud på i midten og monteres direkte på facaden. Er hænderne skruet rigtigt på, har du dermed mulighed for at spare en del penge ved selv at montere. 

Spansk altan med sol og potteplanter

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, så skriv til os eller ring på tlf. 55 96 53 98.

Stor balkon med par, der spiser morgenmad i solen

Hvad koster en stor altan?

For de store altaner og balkoner på søjler ligger priserne fra 50.000 til 125.995 kr. eksklusiv montage. Med montageprisen oveni bliver det selvfølgelig en del mere. Kontakt os for en specifik pris samt hjælp til at udvælge én af vores professionelle samarbejdspartnere, der kan stå for monteringen.

At få bygget en altan til boligen kan fremstå som en stor udgift, men det er en solid investering i fremtiden, der betaler sig ind over tid. Den øger lejligheden og husets værdi og giver et nyt udeareal, hvor man kan udfolde sig med venner og familie.

Materialer

Læs mere om de materialer vi benytter til vores franske altaner og få svar på alle dine øvrige spørgsmål.

Læs mere

Hvor mange altaner skal etableres?

Vores stålaltaner kan nemt vinkles til bygningers vægge, indhak og hjørner, hvilket gør dem særligt velegnede til gårdsiden af etageejendomme.

Er du ansvarlig for at indhente tilbud til en etageejendom, der skal have monteret altaner, skal du endelig kontakte os. Vi er leveringsdygtige i alle ordrestørrelser.

Antallet er en stor faktor for den samlede pris – særligt når det gælder monteringen. Jo flere der er med, des billigere bliver det for hver person. Tegninger og beregninger, etablering af en byggeplads samt eventuel indkraning over hustage skal betales, uanset om det blot er dig eller 20 andre, der ønsker at få etableret en altan – så jo flere jo billigere. 

Indhent flere tilbud på montering

Det er altid fornuftigt at indhente mere end ét tilbud på montering, da priserne godt kan variere en smule mellem de forskellige firmaer. Når det gælder etageejendomme, skal man have fat i ejer- og andelsforeningen og søge godkendelse. Herefter skal der tages kontakt til kommunen for at indhente en byggetilladelse.

Hvis du gerne vil have en samlet altan-løsning med levering og montering af din balkon, kommer alt det praktiske papirarbejde til at være inkluderet i prisen – det gælder både ansøgning hos kommunen og øvrige beregninger samt montering og etablering. 

3D tegning af balkon

Kontakt os nu