Baldakiner og udhæng

Baldakiner og udhæng giver for ly for vind og vejr over hoveddøren, og skaber samtidig et indbydende indgangsparti på boligen.

Vi har skabt en løsning, der er smart og moderne, og samtidig bevarer lysindfaldet og letheden over indgangen.

Baldakin modeller

Diskrete og stilrene baldakinmodeller fra Scandinavian Steelhouse

Baldakiner

Baldakin 2024

Baldakin 2024
Vare nr.: 776050
Pris: kr. 8.995 Incl. moms og levering
Dimensioner: (bredde x dybde): 150 x 100 cm
Note:

Kan også leveres på specielmål

  • Ramme, mv: Varmforzinket stål
  • Tag: 8+8 mm, hærdet, lamineret glas (klart)

Baldakin 2024_

Baldakin 2024_
Vare nr.: 776051
Pris: kr. 8.995 Incl. moms og levering
Dimensioner: (bredde x dybde): 150 x 100 cm
Note:

Kan også leveres på specielmål

  • Ramme mv: Varmforzinket stål
  • Tag: 8+8 mm, hærdet, lamineret glas (klart)

Skrå baldakiner

Baldakin 1920 lige tag

Baldakin 1920 lige tag
Vare nr.: 776011
Pris: kr. 5.950 (Tilbudspris!) Incl. moms og levering
Dimensioner: (bredde x dybde): 192 x 90 cm
Note:

UDSOLGT!!

  • Ramme: Varmforzinket stål
  • Tag 10 mm hærdet, lamineret, klart glas
  • Regnvand ledes væk i hjørner i front

x

Gratis rådgivning

Er du stadig i tvivl?

  • Steelhouse baldakiner er nemme at samle og montere og fås i flere varianter og størrelser.
  • Rammer/bæringer er fremstillet i varmforzinket stål.
  • Tag i hærdet glas eller i 10 mm UV-beskyttet termotag i klar eller opal (frosted hvid).
Baldakin til dør i alle størrelser

Hvad er en baldakin?

En baldakin er et lille udhæng, der ofte benyttes over et indgangsparti eller over vinduer, hvor den giver effektiv afskærmning og læ for blandt andet regn og sol. Baldakiner omtales derfor ofte blot som udhæng, entrétag eller dørbaldakiner.

Baldakiner, entrétag og udhæng har oftest til formål at skabe ly for regn og slud foran eksempelvis husets hoveddør eller bryggers- og bagdør. En baldakin kaldes et udhæng, fordi den monteres med 3 frie sider – den “hænger” altså ud fra den mur, den monteres på. Baldakiner er en æstetisk og flot måde at skabe en praktisk løsning over hoveddør eller vindue, og de giver et flot karakteristisk udtryk til enhver bygning.

Ordet baldakins betydning

Baldakiner over døre og vinduer forveksles ofte med baldakiner til lamper, også kaldet rosetter, der skjuler lampeophænget i loftet.

Men udover at være et udhæng fra en bygning og en pæn måde at sige lampeophængsskjuler, så har baldakin også en tredje betydning. Ordets originale betydning er nemlig “et teltagtigt tag eller et stofsejl, der blev brugt som værdighedstegn over en adeligs trone eller en fyrstes eller højtstående gejstligs sæde”.

Ud fra den originale betydning giver det altså god mening, at ordet baldakin i dag bruges om forskellige former for udhæng, der skærmer for og beskytter det, der befinder sig nedeunder.

Hvor kan man benytte baldakiner og udhæng?

Udhæng og baldakiner er super praktiske til at beskytte ting, der står udendørs i haven, indkørslen, eller gårdhaven mod vind og vejr. Du kan med fordel benytte udhæng til at overdække eksempelvis indgangspartier, terrassedøre, brændestakken, cykelstativet eller haveredskaber. Baldakiner er altså en investering med uendelige muligheder, og du kan helt selv vælge, hvor du vil bruge dem.

Balkons baldakiner er lavet i fantastisk kvalitet og i super gode materialer, der kan holde til alle former for vind og vejr. Du kan derfor med ro i sindet montere dem lige, hvor du har lyst, uden du behøver bekymre dig om vejrets gøren og laden. De mest populære steder at opføre baldakiner er dog over døre og vinduespartier.

Baldakiner og udhæng over døre og vinduespartier

Baldakiner er især populære at placere over hoveddøren. Her bruges de ofte som en form for tag, så man slipper for at blive våd på vej ud af døren – eller når man står med favnen fuld af indkøbsposer og skal låse sig ind igen. Af samme årsag er baldakiner også idéelle at montere over bryggers- og bagdøre, da det også ofte er en fordel at kunne stå i læ her.

Når det gælder vinduer og vinduespartier, så har baldakiner og udhæng ofte en anden funktion. Her er det nemlig sjældent nødvendigt at skabe læ for regn og slud. Det er derimod solen og dens genskær, man gerne vil forsøge at afskærme for, og her er baldakiner et oplagt valg.

Er du på udkig efter større dække til for eksempel biler, knallerter og cykler, eller måske en smart form for redskabsdække? Så forhandler vi også carporte hos Scandinavian Steelhouse.

Hvad koster baldakiner?

Hos Balkon koster baldakiner fra 4.250 kr. og op, alt efter hvilken model du ønsker, hvilket materiale de skal produceres i, samt hvor store de skal være. Ønsker du baldakiner lavet på specialmål, så er prisen på forespørgsel. Alle vores priser er inklusiv moms og levering.

Hold altid øje med vores tilbudsside, hvor du kan finde tilbud på både baldakiner, altaner og balkoner.

Er du interesseret i at høre mere om vores priser, eller har du blot brug for at stille et spørgsmål eller to, så er det muligt at give os et kald på +45 55 96 53 98 eller sende en e-mail til mail@balkon.dk. Vi har åbent mandag til torsdag: kl. 7:30 – kl. 16:00 og fredag: kl. 7:30 – 12:30.

Udhæng og baldakiner i forskellige modeller og størrelser

Der findes mange forskellige typer baldakiner, og det kan være svært at vælge den helt rigtige. Det er nemlig vigtigt at baldakinen passer din boligs udseende og udtryk, samtidig med at kvaliteten er høj. Derudover er det også vigtigt at vælge den rigtige størrelse, så den passer til det givne formål. For eksempel at baldakinen dækker tilstrækkeligt over et givent område foran en dør.

Hos Balkon har vi et stort udvalg af baldakiner i forskellige modeller, materialer, farver og mål. Alle vores baldakin-variationer er funktionelle, utrolig holdbare og flotte løsninger til din bolig.

Baldakin over hoveddør

Dørbaldakin modeller

Hos Balkon forhandler vi tre forskellige baldakinmodeller – kurvede baldakiner, skrå baldakiner og buede baldakiner. Alle vores baldakiner er designet så regnvand ledes væk via aluvandnæser eller i frontens hjørner.

Kurvede baldakiner giver ofte et blødere udtryk, som mange vælger til eksempelvis ældre, klassiske eller mere romantiske boliger. De fleste kurvede baldakiner er konstrueret så regn og sne nemt kan glide af, hvilket mindsker risikoen for belastning fra ekstra vægt.

Vores kurvede baldakiner fås i størrelserne (bredde x dybde) 150 x 100 cm, 210 x 100 cm, 300 x 100 cm.

Se vores kurvede baldakiner her.

Skrå baldakiner og deres lige linjer giver et mere enkelt og strømlinet udtryk. De er derfor ofte det foretrukne valg til moderne byggeri og hos virksomheder. Denne type baldakin er tilmed både idéel over indgangspartier og som solafskærmning over store vinduespartier.

Vores skrå baldakiner fås i størrelserne (bredde x dybde) 150 x 90 cm og 192 x 90 cm.

Se vores skrå baldakiner her.

Buede baldakiner er den klassiske model, som ofte bruges over indgangspartier. En buet baldakin er et populært valg over hoveddøre, da den forstærker husets karakteristika og indikerer, at dette er husets indgang.

Vores buede baldakiner fås i størrelserne (bredde x dybde) 145,5 x 100 cm, 192 x 100 cm og 295,5 x 100 cm. Udover disse størrelser er det også muligt at bestille vores buede baldakiner på specialmål.

Se vores buede baldakiner her.

Materialevalg for dørbaldakiner

Alle vores Steelhouse baldakiner er fremstillet med rammer/bæringer i varmforzinket stål og tag enten i hærdet glas eller 10 mm UV-beskyttet termotag i klar eller opal (frosted hvid).

Udover at vores baldakiner fås i forskellige modeller, højkvalitetsmaterialer og mål, så er de alle nemme at samle og montere. Du behøver altså ikke bekymre dig om en lang og træls samlings- og monteringsproces.

Scandinavian Steelhouse altaner og balkoner

Kontakt os nu